De grootste gids naar betonboringen

Wij beginnen met een vooronderzoek naar het materiaal. In welk soort en type beton, asfalt of steen moet de boring uitgevoerd worden?

Wij spreken altijd eerst een redelijke prijs met u dan ook af. Belangstelling ons prijsopgave aan mits u wilt weten wat een via u dan ook gewenste klus u zal onkosten. Ik ben op zoek tot ons evenement gespecialiseerd in boren, zagen, frezen en slopen. Kan je voor jullie terecht?

Frezen Op speurtocht tot een bedrijf om freeswerkzaamheden uit te laten voeren? Frezen is het produceren over ons strook in bouwstof. Sleuven, groeven of randen in beton of andere gesteenten, maken wij eenvoudigweg vanwege u dan ook. Dit frezen in ons wand ofwel vloer, komt over pas voor de aanleg van elektra, CV- en waterleidingen. Ook bij de aanleg aangaande vloerverwarming is frezen ons veelvuldig toegepaste werkzaamheid. Frezen komt uiteraard met pas voor: Een vatbaarheid met elektra

Heel wat opdrachtgevers kennen De Jong Betonboringen ingeval Nederlands oudste specialist op het gebied aangaande betonboor– en zaagtechniek en het wensen wij allicht met genoegen zo behouden. In 1965 introduceerden wij ons vanwege Europa nieuwe techniek in een bouw, namelijk het boren betreffende diamant.

Toepassingen: vastzetten en ophangen met constructies en machines, ten behoeve met het verlengen met heipalen en poeren

Door het worden gaten geboord en mechanische ankers geplaats. Denkt u hierbij bijvoorbeeld met: doorsteekankers, schroefhuisankers en keilbouten. Binnen een dag leveren wij ankers aangaande verscheidene gerenommeerde merken. 

Onze 25 collegas, verdeeld aan de twee vestigingen, ogen klaar vanwege alle mogelijke projecten op het gebied over betonzagen en -boren.  Op afroep ogen zij in 24 uur op de werf.

boren I zagen I verankeringen I betonslijpen en –frezen I sleuvenzagen I boucharderen I ventilatieroosters I kleine sloopwerken

Met onze eigen aggregaten en compressoren kunnen wij probleemloos uit een voeten op plekken daar waar serieuze voorzieningen als water en elektriciteit mankeren.

Betonnen vloeren zagen wij tot ons dikte aangaande 70 cm.  Wegens binnen vervaardigen wij toepassing aangaande ons elektrisch aangedreven machine. Buiten gaat met een diesel aangedreven machine geraken gezaagd. 

Daarbij gaan we uiterst nauwgezet te werk. Wij kennen een regels welke verbonden zijn aan het werken in een medische omgeving en begrijpen het dit afbreukrisico omvangrijk kan zijn. Dus benutten we speciale check here apparatuur om verspreiding aangaande koelwater en stof te verhelpen. Zo belasten wij een omstreken summier.

Betreffende ons bijzondere asfaltzaagmachine zagen wij naderhand aan een lijn om het asfalt los te produceren. Het asfalt wordt indien laatste verwijderd. Een ander bedrijf gaat met een slag betreffende vervolgwerkzaamheden, bijvoorbeeld stroomkabels leggen ofwel betonklinkers posten.

Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in bevestigings-technieken betreffende chemische ankers of tweecomponentenverlijmingen, een discipline waaraan een overheid continue hogere eisen stelt met een hand aangaande een Beoordelingsrichtlijn 0509 (BRL).

Schroom uiteraard ook niet aanraking betreffende het op te nemen wanneer u elders gevestigd bent. Kwakkel BV is reeds 16 jaar werkend in dit verrichten van betonboringen. In 1999 zijn wij begonnen mits betonboorbedrijf.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *